Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

“Τρέχω στην παλιά Νικήτη”

nikiti_dromos.jpg

nikiti_dromos.jpgΟ Σύλλογος παραδοσιακού οικισμού "Η Παλιά Νικήτη" σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο «Σιθωνιακός», τον Α.Σ. «Φοίνικας», την Ε.Ε.Ν.Ν. «Ο Σίθων» και τους συλλόγους γονέων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου Νικήτης και του συλλόγου Γυναικών Νικήτης, διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου "Τρέχω στην Παλιά Νικήτη", την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 18:00.

Ο αγώνας έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Κοινότητας Νικήτης και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών του πολιούχου της Νικήτης, Αγίου Νικήτα.

Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης το Δημοτικό Σχολείο της Νικήτης και μέσω μιας διαδρομής στους δρόμους και τα σοκάκια  της Παλιάς Νικήτης, θα τερματιστεί στον αύλειο χώρο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου.

Ο αγώνας χαρακτηρίζεται μέτριας τεχνικής δυσκολίας, αφού περιλαμβάνει σημεία με ανηφορικές και κατηφορικές κλίσεις καθώς και σημεία με καλντερίμι.

Δηλώσεις συμμετοχής  αποστέλλονται μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου στα email sithoniact@gmail.com και sithoniakos@gmail.com.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν μέσω των παραπάνω email ή στα τηλέφωνα 6909148046, 6946953460 και 2375023440


nikiti_dromos.jpg