Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΟΧΩΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Ο Δήμος Σιθωνίας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ (Μ.Ν.Α.Ε), και σε συνεργασία με το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ Νικήτης, το 2ο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε. Ε. Ε. ΕΚ) Πυλαίας Χορτιάτη και το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ε.Α.Ε Κωφών & Βαρηκόων Θεσσαλονίκης, φιλοξενεί επίδειξη μόδας με θέμα την ¨Κυκλική Μόδα¨ με ανακυκλωμένα και ανακατασκευασμένα ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ που μεταποιήθηκαν από μαθητές και μαθήτριες.

Το σχέδιο δράσης  ονομάζεται «Συνταγές Συνύπαρξης» και είναι η προσπάθεια των τριών σχολείων να προβληματιστούν μαθητές και μαθήτριες  με διαφορετικές ικανότητες και εμπειρίες για τις περιβαλλοντικές συνέπειες της γρήγορης μόδας, να συνεργαστούν και να αποδεχθούν τη διαφορετικότητα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον Τεχνοχώρο Αποθήκη στη Νικήτη Χαλκιδικής, Νεακίτου 31, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 στις 11.30 π. μ.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί και bazaar με ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ εξ ολοκλήρου από μεταποιήσεις των συλλεχθέντων υλικών.

 

Επίδειξη Κυκλικής Μόδας.PDF