Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

Ανοίγει ο δρόμος επίλυσης χρόνιων προβλημάτων

dhmarxos.jpg

dhmarxos.jpg Σε σημερινή συνάντηση στο γραφείο του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης Δρ. Ιωάννη Σάββα, παρουσία της διοίκησης του Δήμου Σιθωνίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Κυπαρίσση Ντέμπλα και του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Γιώργου Γιάννη, επιβεβαιώθηκε μέσω των συναρμόδιων υπουργείων η κατάθεση τροπολογίας την Πέμπτη, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα αναστολής εκτέλεσης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης.
Ήδη ο Δήμος Σιθωνίας από τον Οκτώβριο έχει προχωρήσει σε σύμβαση με εξειδικευμένο γραφείο μελετών ώστε να νομιμοποιηθούν οι κατασκευές που έγιναν σε χρόνο προγενέστερο της σημερινής διοίκησης και να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που χρονίζουν. Ο συντονιστής έδειξε κατανόηση στα θέματα που τέθηκαν και δεσμεύτηκε στην επιτάχυνση των διαδικασιών μέσω των υπηρεσιών του, ύστερα από σχετικές μελέτες. Η κίνηση αυτή δίνει τη δυνατότητα να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα διαδραματιζόμενα των τελευταίων ημερών στην παραλία της Νικήτης.


Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τους κατοίκους της Νικήτης που συμπαραστάθηκαν έμπρακτα και ομόψυχα στις ενέργειες της διοίκησης, τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Γιώργο Γιάννη για την πολύτιμη συνδρομή του στην επίλυση του ζητήματος και τους παρόντες βουλευτές Κυριακή Μάλαμα και Απόστολο Πανά. Υπογράμμισε δε, πως απέναντι σε μια τόσο κρίσιμη περίσταση, δημότες, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, ενώθηκαν σα μια γροθιά και αγωνίστηκαν αποτελεσματικά για το κοινό όφελος.