Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

Let’s do it Greece στη Σιθωνία

lets1.jpg

lets1.jpgΣχολεία, σύλλογοι και φορείς του Δήμου Σιθωνίας συμμετέχουν και φέτος στην πανελλαδική περιβαλλοντική εκστρατεία «LET’S DO IT GREECE 2019» που τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για όγδοη συνεχή χρονιά, θέτοντας ως στόχο το συντονισμένο καθαρισμό περιοχών σε ολόκληρη τη χώρα από εθελοντές.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο χώρο πρασίνου μπροστά από το Δημαρχείο διοργαγνώνουν εκδήλωση το Νηπιαγωγείο Νικήτης και το Δημοτικό Σχολείο Νικήτης στο πλαίσιο του Let's do it Greece. Συνεργάτες οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου και ο Σύλλογος "Η παλιά Νικήτη".

Την Κυριακή 7 Απριλίου στις 10.30 το πρωί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάς "Τα Συκιωτάκια" καλέι τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν στον καθαρισμό των παραλιών. Σημείο συνάντησης είναι η κεντρική πλατεία της Συκιάς.

 

Να σημειωθεί ότι δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος υλοποιήθηκαν μέσα στην εβδομάδα από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου και το Γυμνάσιο Ν. Μαρμαρά.

lets2.jpg


lets1.jpg