Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

Η ΣΙΘΩΝΙΑ ΣΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

ng_greece21.jpg

ng_greece21.jpg

 Ειδικό αφιέρωμα στη Χαλκιδική και ιδιαίτερα στη Σιθωνία κάνει το περιοδικό National Geographic.
 
Ο ταξιδιωτικός δημοσιογράφος Chris Leadbeater, γνωστός για τα άρθρα του σε
εφημερίδες και περιοδικά όπως The Independent, The Telegraph και National Geographic, κατέγραψε με την μοναδική του πένα, την αυθεντικότητα και μοναδικότητα των εμπειριών που απλόχερα και αδιακρίτως η Σιθωνία προσφέρει σε κάθε της επισκέπτη.

Με ιδιαίτερη αναφορά στο Πόρτο Κουφό, ένα από τα διαμάντια του φυσικού τοπίου της Χαλκιδικής, ο δημοσιογράφος τόνισε πως η Σιθωνία είναι μια μοναδική περίπτωση τουριστικού προορισμού που περιμένει τον επισκέπτη να ανακαλύψει τα βάθη του πλούτου και της ομορφιάς της.

Με αφορμή την ανακοίνωση της έναρξης του Ελληνικού Τουρισμού στις 14 Μάιου από τον Υπουργό Χάρη Θεοχάρη και με κεντρικό μήνυμα προώθησης της Τουριστικής σεζόν 2021 “All You Want Is Greece”, δηλώνουμε αισιόδοξοι και έτοιμοι. Προσωπικά ως Δημοτική Αρχή αλλά και ο Δήμος Σιθωνίας στο σύνολο του, θα σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες του Τουρισμού όπως και πέρυσι, παρά τις δυσκολίες, ώστε να παρέχουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να ξαναζήσουν την ελληνική εμπειρία που αναζητούν.
(το λινκ για το αφιέρωμα στο National Geohgraphic)
 
https://www.nationalgeographic.co.uk/travel/2021/03/how-to-explore-the-three-scenicpeninsulas-of-halkidiki-greece?fbclid=IwAR1oPa0B17z_CmBJP9zUjy4huOvFcN5CpXd6JYw1Btmby40kHWftpkvcCU