Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

Εγκαίνια έκθεσης γλυπτικής στον Τεχνοχώρο ΑΠΟΘΗΚΗ στη Νικήτη

ekthesi_papagiannhs_1.jpg

ekthesi_papagiannhs_1.jpg

 Μια σπάνια έκθεση γλυπτικής εγκαινίασε στον Τεχνοχώρο ΑΠΟΘΗΚΗ στην παραλία της Νικήτης ο Δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας, δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα των φετινών θερινών πολιτιστικών δράσεων.
 
Ο καταξιωμένος δημιουργός Θόδωρος Παπαγιάννης που πέρασε στην ιστορία της ελληνικής γλυπτικής με το μοναδικό του ύφος, με έργα που κοσμούν μουσεία, ιδιωτικές συλλογές και το Προεδρικό Μέγαρο, παρουσιάζει μια σύνθεση από μνημειώδη γλυπτά που σπάνια εμφανίζονται λόγω μεγέθους.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Γιουβαρλάκη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νικήτης Στυλιανός Κωστίκας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πολιτιστικών οργανισμών καθώς και πλήθος κόσμου. 
Ο Δήμαρχος Κυπαρίσσης Ντέμπλας τόνισε την κρίσιμη σημασία τέτοιων πολιτιστικών γεγονότων για την περιοχή, τα οποία αναβαθμίζουν την εμπειρία του επισκέπτη και γίνονται μοχλός ενίσχυσης και προβολής της εικόνας της Σιθωνίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 
 
Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Γιουβαρλάκη από την πλευρά της υπογράμμισε τη σταθερή προσήλωση της Δημοτικής Αρχής στη στρατηγική αναβάθμισης των πολιτιστικών και τουριστικών υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος Σιθωνίας σε κατοίκους και επισκέπτες.

 

ekthesi_papagiannhs_2.jpg ekthesi_papagiannhs_3.jpg ekthesi_papagiannhs_4.jpg