Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

3ο Porto Carras Half Marathon

Τον 3ο Porto Carras Half Marathon powered by Xterra, διοργανώνει το Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με την XTERRA Greece, υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας & του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου 2016.
Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη των αξιών του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας μέσα από την ξεχωριστή αυτή αθλητική διοργάνωση.


Το διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
•    Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21 χιλιομέτρων
•    Αγώνες Δρόμου 5 & 10 χιλιομέτρων
•    Κολυμβητικό αγώνα 1000, 2500 & 5000 μέτρων
•    Παιδικό αγώνα Δρόμου
•    Παιδικό αγώνα Κολύμβησης

Αγώνες Δρόμου:
Οι αγώνες Δρόμου όλων των αποστάσεων θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου με ώρα εκκίνησης 17:30 , σε πανέμορφες χωμάτινες και ασφάλτινες διαδρομές χωρίς τεχνικές δυσκολίες, που διασχίζουν το μαγευτικό κατάφυτο τοπίο των 17 χιλιάδων στρεμμάτων που περιβάλει τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι συμμετέχοντες θα απολαμβάνουν μοναδικές εικόνες φυσικής ομορφιάς του πευκόφυτου δάσους και του απέραντου γαλάζιου του Τορωναίου Κόλπου.

Κολυμβητικοί Αγώνες:
Οι κολυμβητικοί αγώνες όλων των αποστάσεων θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί στις 10:00, στην υπέροχη βραβευμένη με γαλάζια σημαία, αμμώδη παραλία μήκους 9 χιλιομέτρων του Porto Carras Grand Resort, σε σηματοδοτημένες διαδρομές.

Δικαίωμα Συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών απαιτείται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.

Κόστος Συμμετοχής:
Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, τροφοδοσία, σκουφάκι κολύμβησης (για το κολύμπι), ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Ημιμαραθώνιος Δρόμος 20 ευρώ
10km & 5km: 15 euro
Κολυμβητικός αγώνας 1000m, 2500m & 5000m: 20 euro
Αγώνας δρόμου & αγώνας κολύμβησης (σε οποιαδήποτε απόσταση): 30 euro
Παιδικός αγώνας τρεξίματος: Δωρεάν
Παιδικός αγώνας κολύμβησης: Δωρεάν

Διαδρομές:
Για περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές του αγώνα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.portocarrasmarathon.cοm.