Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

“ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ” – Παραλία Νικήτης

nikiti2015e.jpg

nikiti2015e.jpgΜε σύμμαχο τον καλό καιρό μαθητές και εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Νικήτης συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας Νικήτης, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» που διοργανώνεται από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και συμμετέχει ο Δήμος Σιθωνίας.

 

nikiti2015c.jpg

Οι μικροί μαθητές και με αφορμή και τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος έδωσαν ραντεβού στην παραλία της Νικήτης, όπου ο Δήμος Σιθωνίας τους εφοδίασε με γάντια και σάκους απορριμμάτων και ξεκίνησαν να «χτενίζουν» την παραλία καθαρίζοντάς την από τα σκουπίδια.

nikiti15a.jpg
Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ελένη Λογοτριβή συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σ΄ αυτήν την περιβαλλοντική δράση και τόνισε ότι στόχος του Δήμου είναι η ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και η ανάδειξη της ευαισθητοποίησης τους.

nikiti15b.jpg
Η εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» συνεχίζεται στο Δήμο Σιθωνίας και την Τετάρτη 10 Ιουνίου από τις 9.30 το πρωί η Δημοτική Κοινότητα Αγίου Νικολάου και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου θα καθαρίσουν την παραλία Σχοινιά.

nikiti15d.jpg