Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

Παράταση Προθεσμίας Υποβολής Δηλώσεων Καθαρισμού Οικοπέδων

Ανακοίνωση Παρατάσεως Προθεσμίας Υποβολής Δηλώσεων Καθαρισμού Οικοπέδων

 

Η αυξημένη συμμετοχή των πολιτών στην πλατφόρμα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (akatharista.apps.gov.gr) καταδεικνύει τη διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας πρόληψης στη χώρα μας.

Η προστασία των ιδιοκτησιών από τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών είναι ζωτικής σημασίας και απαιτεί τη συνεργασία όλων. Η έγκαιρη απομάκρυνση της βλάστησης και των εύφλεκτων υλικών συμβάλλει καθοριστικά στις προσπάθειες των πυροσβεστών και των δυνάμεων Πολιτικής Προστασίας κατά την δύσκολη αντιπυρική περίοδο που διανύουμε.

Σε απάντηση στο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), και με γνώμονα τη συνεχιζόμενη καθολική προσπάθεια των πολιτών για τον καθαρισμό των οικοπέδων τους, αποφασίστηκε η παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στην πλατφόρμα μέχρι τις 15 Ιουλίου 2024.

Καλούνται οι πολίτες να συνεχίσουν τις ενέργειες καθαρισμού και να υποβάλουν τις δηλώσεις τους εντός της νέας προθεσμίας, υποστηρίζοντας έτσι τις συλλογικές προσπάθειες για την αποτελεσματική διαχείριση και πρόληψη των πυρκαγιών.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή δηλώσεων, επισκεφτείτε την πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr.