Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

Με επιτυχία η ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών στο Δήμο Σιθωνίας

anakiklosi4.jpg

anakiklosi4.jpg 

Με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών αλλά και δημοτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Σιθωνίας πραγματοποιήθηκε σήμερα δράση για ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Σε κάθε Κοινότητα του Δήμου Σιθωνίας και με τη συνδρομή των προέδρων έγινε η συλλογή συσκευών, οι οποίες στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο κοντέινερ που τοποθέτησε έξω από το Δημαρχείο Σιθωνίας η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.

Σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος καθαριότητας, Ελένη Λογοτριβή ανέφερε:

« Ο Δήμος Σιθωνίας ανέλαβε σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. την αποκομιδή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, κινητοποιώντας παράλληλα την εκπαιδευτική κοινότητα και τους δημότες μας να συμμετέχουν στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας. Η δράση αυτή είχε μεγάλη επιτυχία και σύντομα θα την επαναλάβουμε. Εξάλλου ο Δήμος Σιθωνίας εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία και το πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης, στο πλαίσιο του οποίου μοιράστηκαν πάνω από 2.000 οικιακοί κομποστοποιητές, ενώ συνεχίζεται και το πρόγραμμα ανακύκλωσης».

anakiklosi5.jpg

anakiklosi3.jpg

anakiklosi1.jpg

 

anakiklosi2.jpg