Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

Η αναβάθμιση της ποιότητας νερού στη Σιθωνία στο ΕΣΠΑ με 6 εκ.ευρώ

sith2.jpg

sith2.jpg

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» εντάχθηκε η «Προμήθεια εξοπλισμού βελτίωσης δικτύου Δ.Δ. Νικήτης, Αγ. Νικολάου και Ν. Μαρμαρά Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής» με προϋπολογισμό 6.014.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

«Είναι ένα σημαντικό έργο για το Δήμο Σιθωνίας, καθώς με την ολοκλήρωσή του θα μπορέσουμε να παρέχουμε στους κατοίκους και στους επισκέπτες μας ποιοτικό νερό! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ενεπλάκησαν για να φτάσουμε σήμερα στην ένταξη αυτού του αναγκαίου έργου και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί υλοποιούνται οι στόχοι μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος. 

sith1.jpg

Σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Σιθωνίας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση για τις λεπτομέρειες του έργου, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος, Ιωάννης Τζίτζιος, οι Αντιδήμαρχοι, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, Ελένη Λογοτριβή και Νίκος Χριστοδούλου, ο πρόεδρος του ΔΣ, Καλλικράτης Αρσένης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν.Μαρμαρά, Γιώργος Καπλάνης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αγ.Νικολάου, Γιώργος Παρδάλης και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Νικήτης, Θανάσης Τσολίδης.

Το έργο αφορά στην προμήθεια και στη θέση σε λειτουργία επτά συνολικά υπερσύγχρονων μονάδων φίλτρανσης νερού με σκοπό την επεξεργασία του νερού των γεωτρήσεων στις Δημοτικές Κοινότητες Νικήτης, Αγίου Νικολάου και Νέου Μαρμαρά. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, στόχος του Δήμου είναι το καλοκαίρι του 2018 να έχει παραδοθεί το έργο και να λειτουργεί.