Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

Ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Σιθωνίας

xomatourgika-1.jpg

xomatourgika-1.jpg

 Ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Σιθωνίας
Παραλαβή δύο χωματουργικών μηχανημάτων μέσω του "ΦιλόΔημος ΙΙ"
Δύο νέα μηχανήματα έργου προστίθενται στο στόλο του Δήμου Σιθωνίας, με χρηματοδότηση από το ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης των ΟΤΑ Α' βαθμού του υπουργείου Εσωτερικών "ΦιλόΔημος ΙΙ".
Πρόκειται για δύο εκσκαφείς-φορτωτές που θα ενισχύσουν τον υφιστάμενο εξοπλισμό στις δύο επί μέρους Δημοτικές Ενότητες Σιθωνίας και Τορώνης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 130.000 ευρώ.
"Τα συγκεκριμένα χωματουργικά μηχανήματα είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση διάφορων εργασιών του Δήμου. Ας μην ξεχνάμε και τις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν, όπως κατά τη διάρκεια εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων, όπου η άμεση συνδρομή τους είναι καθοριστική", υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας. 
"Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση όλου του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου Σιθωνίας, ώστε να λειτουργούν απρόσκοπτα οι αρμόδιες υπηρεσίες για την εκτέλεση των αναγκαίων παρεμβάσεων", δήλωσε από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Κατερίνα Γιουβαρλάκη, η οποία παρέλαβε και επίσημα τα δύο μηχανήματα από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
 

xomatourgika-2.jpg xomatourgika-3.jpg 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xomatourgika-4.jpg

xomatourgika-5.jpg  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xomatourgika-6.jpg

xomatourgika-7.jpg