Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

Διπλά εγκαίνια στο Ν. Μαρμαρά από το Δήμαρχο Σιθωνίας

img_1223.jpg

img_1223.jpg

Διπλά εγκαίνια πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος, του  Κλειστού Γυμναστηρίου και της επέκτασης του Γυμνασίου Ν.Μαρμαρά, προϋπολογισμού 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, μαθητών και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του Ν. Μαρμαρά.

«Είναι δύο σπουδαία έργα για την κοινωνία του Ν. Μαρμαρά, τα οποία τα αφιερώνουμε στους μαθητές και στους νέους μας, οι οποίοι θα μοιράζονται ιδέες και στόχους, θα αγωνίζονται και θα βιώνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο το «ευ αγωνίζεσθαι». Οι υποδομές αυτές είναι το δεύτερο πιο μεγάλο έργο του Δήμου Σιθωνίας μετά το αποχετευτικό, στο Ν. Μαρμαρά. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των έργων αυτών και συνεχίζουμε με επιμονή, γνώση και προγραμματισμό να εργαζόμαστε για το καλό των συνδημοτών μας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Τζίτζιος.

img_115233.jpg

Το Δήμαρχο Σιθωνίας τίμησαν με πλακέτες, εκτός από το ΔΣ της Κοινότητας Ν. Μαρμαρά και όλοι οι φορείς και σύλλογοι που θα κάνουν χρήση των νέων έργων.

«Το Κλειστό Γυμναστήριο ήταν έναν όνειρο δεκαετιών για το Ν. Μαρμαρά και σήμερα το είδαμε ολοκληρωμένο για να το χαρούν τα παιδιά και οι νέοι μας. Παράλληλα λύνεται ένα σημαντικό πρόβλημα σχολικής στέγης για το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις της Κοινότητας και πλέον οι μαθητές θα μπορούν να φοιτούν σε ένα σύγχρονο και άνετο μαθησιακό περιβάλλον» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΚ Ν. Μαρμαρά, Γιώργος Καπλάνης.

img_1068.jpg

 img_1108.jpg

img_1121.jpg

 

img_1168.jpg

 

img_1172.jpg

 

img_1181.jpg

 

img_1195.jpg

 

img_1200.jpg

 

img_1209.jpg

 

img_1236.jpg

 

img_1243.jpg