Σπουδαία ανταπόκριση από τους παραγωγούς, τυποποιητές και εμπόρους της ελληνικής ελιάς παρατηρείται τον τελευταίο μήνα. Είναι πλέον κατανοητό πως πανάκια στη δύσκολη περίοδο, είναι η εξωστρέφια, μοχλός ανάπτυξης για τον αγροτικό και τουριστικό τομέα, που θα παρουσιαστεί στον 2ο διαγωνισμό Flavor & Taste για την Επιτραπέζια Ελιά και Paté Ελιάς στη Νικήτη Χαλκιδικής 12-13 Μαίου 2012 (Hotel Anthemus Sea www.anthemussea.gr).
Οι συμμετοχές είναι ήδη αρκετές και προέρχονται από όλη την Ελλάδα. Αρκετοί είναι και οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν στις δραστηριότητες της Πολυεκδήλωσης (για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο ξενοδοχείο, 23750-72001), όπως την ημερίδα του Σαββάτου με θέμα «Εξαγωγές και Καινοτόμα Προϊόντα», το Gala Menu το βράδυ του Σαββάτου, την παρουσίαση του Ελληνικού πρωινού (www.greekbreakfast.gr) το πρωί της Κυριακής , το Show Cooking το μεσημέρι της Κυριακής και βεβαίως κατά τη γευσιγνωσία της Κυριακής. Τα βραβεία, ειδικά λογότυπα αξιολόγησης για χρήση στις συσκευασίες και επιχειρησιακά έντυπα, θα δοθούν στους καλύτερους μαζί με στατιστικές αποκλίσεις από τον καλύτερο της κάθε κατηγορίας. Τα κριτήρια που θέτει το διαγωνιστικό πρωτόκολλο της Culinology TEAM Hellas (www.culinology.gr) θα αναδείξουν τους καλύτερους και θα συμβουλέψουν όλους τους συμμετέχοντες. Οι απονομές θα λάβουν χώρα την Κυριακή το Μεσημέρι στις 15:30.
2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Flavor & Taste
Επιτραπέζια Ελιά & Paté Ελιάς στο Δήμο Σιθωνίας