Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Θ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΗ

invitationnikhth21.gif

invitationnikhth21.gif

 Ο Δήμος Σιθωνίας με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παρουσιάζει την Παρασκευή 2 Ιουλίου στον Τεχνοχώρο ΑΠΟΘΗΚΗ στη Νικήτη, την έκθεση γλυπτικής του καταξιωμένου δημιουργού Θόδωρου Παπαγιάννη, ο οποίος «σημάδεψε» με το έργο του την ιστορία της ελληνικής γλυπτικής.
Στην έκθεση παρουσιάζεται μια σύνθεση εγκαταστάσεων και γλυπτών από τις περίφημες μνημειώδεις μορφές του καλλιτέχνη, μετά την επιστροφή του από τη Γαλλία και τη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του Παρισιού, ενσωματώνοντας σε καινούρια υλικά, χρώμα, άμμο, χώμα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.
Η έναρξη της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 31 Μαΐου 2022 ώστε  να έχουν την  ευκαιρία να την επισκεφθούν και σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων.
Η έκθεση είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Κυπαρίσση Ντέμπλα σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού υπό την κυρία Αικατερίνη Γιουβαρλάκη και εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Σιθωνίας με κορυφαίους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι, ώστε να παρουσιαστούν σε κατοίκους και επισκέπτες κορυφαία πολιτιστικά και πνευματικά δρώμενα. 

INFO
Έκθεση γλυπτικής 
του Θόδωρου Παπαγιάννη
Επιμέλεια   Θόδωρος Παπαγιάννης, Μιχάλης Μουστάκας
Χώρος         Τεχνοχώρος ΑΠΟΘΗΚΗ, παραλία Νικήτης
Διάρκεια    2  Ιουλίου – 31 Μαΐου  2022
Εγκαίνια    Παρασκευή  2 Ιουλίου  21:30  2021
Ωράριο      Καθημερινά  10:00-12:00 και 20:00 – 24:00