Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

coming_soon_sithoniagr.jpg

coming_soon_sithoniagr.jpg

 Με δυναμική ξεκινά η ψηφιακή προώθηση του Δήμου Σιθωνίας από τη νέα χρονιά. Η τελική ανανέωση της τουριστικής ιστοσελίδας της Σιθωνίας έχει ολοκληρωθεί και σύντομα θα βγει στον "αέρα".
Η δημιουργία υλικού (φωτογραφιών, βίντεο, logo), καθώς και η ανανέωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποτέλεσε στοίχημα για τη νέα διοίκηση, καθώς πραγματοποιείται πρώτη φορά ολοκληρωμένα μετά από 11 χρόνια. 
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την κατεύθυνση και τη σημασία που έδωσε εξαρχής ο Δήμαρχος Κυπαρίσσης Ντέμπλας, τόσο στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου όσο και στη συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Η ψηφιακή και μετά-COVID εποχή επιβάλλει τον σχεδιασμό και την εικαστική υλοποίηση κατάλληλης ψηφιακής καμπάνιας επικοινωνίας, που θα προωθηθεί κατ’ αρχήν µέσω των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης του ∆ήµου.
Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία COVID-19 σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, η νεοσύσταση Αντιδημαρχία Τουρισμού, η  Τουριστική Επιτροπή του Δήμου και το τοπικό επιχειρείν ένωσαν τις δυνάμεις τους και πλέον δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχθούν τη νέα τουριστική περίοδο, δίνοντας έμφαση στο ψηφιακό portal του Δήμου και στην σύνδεση με τους επισκέπτες της Σιθωνίας μέσω των social media.