Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

Διπλή έκθεση ζωγραφικής στη Νικήτη

invitation.jpg

invitation.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Τη διπλή έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “ΚΑΤΑΛΛΑΓΗ” παρουσιάζει ο Δήμος Σιθωνίας σε συνεργασία με την Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών. Η έκθεση θα λειτουργήσει στον Τεχνοχώρο “ΑΠΟΘΗΚΗ” στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Ο καταξιωμένος δημιουργός Πάνος Παπανάκος που πέρασε στην ιστορία της ελληνικής ζωγραφικής με το μοναδικό του ύφος, «συνομιλεί» με τον ταλαντούχο σύγχρονο εικαστικό Χρήστο Γουσίδη σε ένα μοναδικό διάλογο αυθεντικής ελληνικής ζωγραφικής.  
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 19 Ιουνίου, στις 9.00 το βράδυ και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για εκπαιδευτικούς λόγους, ώστε να έχουν την ευκαιρία να την επισκεφθούν τόσο σχολεία της περιοχής όσο και όλης της Χαλκιδικής.
Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σιθωνίας με κορυφαίους εκπροσώπους του πνευματικού και καλλιτεχνικού χώρου και σηματοδοτεί τη σταθερή θέληση της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου, Κυπαρίσση Ντέμπλα να παρουσιάσουν σε κατοίκους και επισκέπτες εκδηλώσεις υψηλής πνευματικής και καλλιτεχνικής στάθμης.

gousidis.jpg

papanikos.jpg