Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

Δωρεάν σπιρομέτρηση σε κατοίκους του Ν.Μαρμαρά

spiromn.jpg

spiromn.jpgΔωρεάν  προληπτικός ιατρικός έλεγχος αναπνευστικής  λειτουργίας (σπιρομέτρηση) σε   κατοίκους του Ν.Μαρμαρά.
Στα πλαίσια της συνεργασίας που ανέπτυξε το Ν.Π.Δ.Δ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Δήμου Σιθωνίας  για δράσεις προληπτικής ιατρικής με την Εταιρεία που δραστηριοποιείται σε  θέματα υγείας NOVARTIS,θα πραγματοποιηθεί   στις 20 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή  στο  αγροτικό ιατρείο  Ν.Μαρμαρά προληπτικός ιατρικός έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας (σπιρομέτρηση) σε κατοίκους του τοπικού διαμερίσματος.

Η σπιρομέτρηση είναι μια απλή αλλά βασική εξέταση ελέγχου της αναπνευστικής λειτουργίας. Είναι πολύτιμη τόσο στη διάγνωση, όσο και στην παρακολούθηση διαφόρων παθήσεων των πνευμόνων, όπως του βρογχικού άσθματος και της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας.


Το κάπνισμα, το παθητικό κάπνισμα και η επίδραση ορισμένων επαγγελμάτων επί του αναπνευστικού μπορεί να επιφέρουν πρόσκαιρες ή μόνιμες βλάβες στο αναπνευστικό  μας σύστημα. Ως εκ τούτου  ο λειτουργικός έλεγχος του αναπνευστικού μας  συστήματος με την σπιρομέτρηση, μπορεί να επισημάνει τυχόν προβλήματα και να  προφυλάξει τον εξεταζόμενο από την περαιτέρω έκθεση στον βλαπτικό παράγοντα.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιατρό  κ.Πουργιαζίδου  Γεωργία  τηλέφωνο 2375071208.