Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗ

ai-giannis1.png

ai-giannis1.pngΟ Δήμος Σιθωνίας χαιρετίζει με ικανοποίηση τη χθεσινή απόφαση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) να ξεκινήσει η διαδικασία αξιοποίησης του ακινήτου στον Άγιο Ιωάννη, στη Νικήτη.


Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος ήταν χθες στην Αθήνα, όπου είχε σειρά επαφών για την εξέλιξη του ζητήματος. Όπως είναι γνωστό, ο Δήμαρχος Σιθωνίας εργάστηκε και υποστήριξε από την αρχή τη σοβαρή αξιοποίηση του εν λόγω ακινήτου και την προώθηση τουριστικών επενδύσεων με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, ώστε η ευρύτερη περιοχή να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη σε τουριστικό και αναπτυξιακό επίπεδο.


Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος ανέφερε: «Η απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσει στην αξιοποίηση του ακινήτου του Αη-Γιάννη, στην παρούσα φάση και συγκυρία, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Σε εποχές δύσκολες για όλους,  πέραν από τις θέσεις εργασίας που θα προκύψουν από την υλοποίηση μιας τέτοιας επένδυσης, είμαστε βέβαιοι ότι θα τύχει μεγαλύτερης προβολής και αναβάθμισης το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας. Εξάλλου, εμείς από την πλευρά μας, ανέκαθεν υποστηρίζαμε την αξιοποίηση των ακινήτων με σύγχρονη διαχείριση, προστασία του περιβάλλοντος και πάντα σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες».