Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Ελλάδα, 63088
Διαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος ΣιθωνίαςΔιαδικτυακή Πύλη - Δήμος Σιθωνίας

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

dimotiko_symvoylio011.jpgΟ Καλλικρατίδας Αρσένης, από την παράταξη του Ιωάννη Τζίτζιου, εκλέχθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σιθωνίας κατά τη διάρκεια των διαδικασιών που διεξήχθησαν το πρωί της Κυριακής 2 Ιανουαρίου 2011. 
Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε o Αναστάσιος Γεωργιάδης, από την παράταξη του Βαρσάμη Γιοβανούδα και Γραμματέας ο Νικόλαος Πετρίδης από την παράταξη του Δημήτρη Ρεβενικιώτη.
Στη συνέχεια εκλέχθηκαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, των οποίων πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος. Σε κάθε Επιτροπή εκλέχθηκαν τακτικά, τέσσερα μέλη από την πλειοψηφία και δύο από την μειοψηφία.
Μέλη Οικονομικής Επιτροπής: Στυλιανός Κωστίκας, Ελένη Λογοτριβή, Βασίλειος Μάντσιος, Μιχάλης Σπανός, Βαρσάμης Γιοβανούδας και Δημήτριος Δημητρός.
Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής: Νικόλαος Γκιώτης, Κωνσταντίνος Παπαλέξης, Γεώργιος Παστογιάννης, Κωνσταντίνος Φάλκος, Εμμανουήλ Τσιάρας και Άγγελος Πράτσας.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ψηφοφοριών ο κ. Τζίτζιος δήλωσε: «Όπως είπαμε πολλές φορές, στόχος μας είναι να λειτουργήσει από την πρώτη μέρα εφαρμογής του Καλλικράτη ο νέος Δήμος Σιθωνίας, γι΄ αυτό και έγινε αντιληπτό σήμερα μέσα από τις διαδικασίες ότι δίνουμε βαρύτητα στη διαμόρφωση ενός κλίματος συνεργασίας και ενότητας. Θα εργαστούμε μεθοδικά και με πρόγραμμα και καλώ όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για το καλό του Δήμου μας».
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Αρσένης ζήτησε καλή συνεργασία με τους συναδέλφους του, ώστε να υπάρξει συνέπεια και παραγωγικότητα  στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να τιμήσουν την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν οι πολίτες.